Cazare in Petrosani

Conacul Radacinilor

Hotelul Conacul Radacinilor va ofera cazare in Petrosani. Situat pe DN67C la 9km de Petrosani va ofera cazare precum si alte servicii intr-o atmosfera rustica in mijlocul naturii. Este locul ideal in in natura pentru un sejur de neuitat.

Deasemeni este posibil daca nu doresti cazare, poti sa servesti doar masa in restaurantul hotelului sau sa te relaxezi in centrul de wellness si spa.

Pentru informatii despre cazare in Petrosani sau informatii legate de servicile oferite in Conacul Radacinilor nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat mai jos.

Continut:

  1. Descriere Petrosani
  2. Orasul Petrosani
  3. Booking.com cazare in Petrosani
  4. Servicii oferite de Conacul Radacinilor

Orasul Petrosani

cazare petrosani

Povestea noastra incepe intr-un oraș micut, Petrosani, judetul Hunedoara, cu aproximativ 37 500 locuitori, situat la o altitudine de 615–620m in Depresiunea Petrosani sau cunoscut ca denumirea de  Valea Jiului, fiind principalul municipiu al acestei zone.

Istoria orasului Petrosani incepe undeva pe la 1640, unde douazeci de iobagi din Petros pot fi considerati primii locuitori ai acestui tinut., dar prima mentiune a Petrosanilor ca localitate o avem de la 1788. In aceasta perioada, locotenent-colonelul prusac Gotze face o calatorie in Orient si se intoarce din Turcia prin tarile romane. In cartea sa, Calatoria de la Potsdam la Constantinopol aminteste si de Petrosani.

La recensamantul din 1818 apare cu denumirea de Petrosani, iar întreaga Vale a Jiului cuprindea 2550 locuitori.

Aceasta este o parte din istoria Petrosaniului, muncipiu din Valea Jiului, judetul Hunedoara.

Pentru cazare in Petrosani sau informatii legate de servicile oferite in Conacul Radacinilor nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat mai jos.

Cazare in Petrosani

teambuilding in cheile jietului la conacul radacinilor situat pe dn67c-transalpina

Hotelul Conacul Radacinilor situat in Cheile Jietului pe DN7C , va ofera cazare in Petrosani precum si multe alte servicii.

Daca cauti cazare in Petrosani la noi poti opta pentru 4 tipuri de camere in functie de preferinte si necesitate.

Fosta cabana Cheile Jiet a trecut printr-un upgrade din toate punctele de vedere, de la denumire, care acum este Conacul Radacinilor, pana la aspectul interior si exterior.

In inima defileului creat de raul Jiet se ridica cu mandrie noul conac. Din drum se poate observa naturaletea si frumusetea conacului, situat in inima padurii.

Pe langa aspectul si designul incredibil si unic poti sa te cazezi in camerele noastre, avand vedere spre padurea cruda sau spre Cheile Jietului direct din camere. 

Pe langa camerele calde si comode te asteptam si la zona wellness sau la terenul de joaca pentru copii.

Camera Twin

cazare transalpina camera twin la conacul radacinilor

Camerele standard twin sunt dotate cu cate doua paturi de o persoana, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Camera Matrimoniala

cazare transalpina camera matrimoniala la conacul radacinilor

Camerele standard matrimoniale sunt dotate cu un pat de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif

Camera Big Room

cazare transalpina camera big room la conacul radacinilor

Camerele Big room sunt camere de dimensiuni mari si sunt dotate cu doua paturi de o persoana sau pat matrimonial de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Apartament

cazare transalpina apartament la conacul radacinilor

Apartamentele sunt dotate cu paturi matrimoniale de doua persoane sau paturi de o persoana, coltar sau canapea extensibila, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Booking.com cazare in Petrosani

cazare transalpina conacul radacinilor pe booking.com

Cu o nota de 9.7 pe booking.com Conacul Radacinilor va ofera posibilitatea de-a efectua rezervari si pe aceasta platforma foarte cunoscuta.

Daca doresti sa rezervi prin platforma Booking.com o poti face aici.

Servicii oferite de Conacul Radacinilor

Nu ezita sa ne contactezi!

Ai întrebări?