Cazare Parang

Conacul Radacinilor

Hotelul Conacul Radacinilor este situat pe DN67C la 9km de telescaunul din Parang si va ofera cazare Parang. Este locul ideal in mijlocul naturii intr-un cadru rustic pentru a poposi in drumul spre Parang sau spre partia de ski din Parnag.

Deasemeni este posibil daca nu doresti cazare, poti sa servesti doar masa in drum spre Muntii Parang restaurantul hotelului sau sa te relaxezi in centrul de wellness si spa.

Pentru cazare in Parang sau informatii legate de servicile oferite in Conacul Radacinilor nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat mai jos.

Continut:

 1. Descriere Parang
 2. Cazare Transalpina
 3. Booking.com cazare Transalpina
 4. Servicii oferite de Conacul Radacinilor

Parang

Munții Parang fac parte din Carpații Meridionali, grupa muntoasă Parâng-Șureanu-Lotrului, fiind cea mai mare ca suprafață dintre masivele muntoase ale României. De la est la vest măsoară aproximativ 50 de km iar de la nord la sud circa 25 km.

Statiunea Parangeste situata la 15km de orasul Petrosani si la 14km de Hotelul Conacul Radacinilor.

Domeniul Schiabil Parang ofera in sezonul de iarna 9 partii de ski si telescaun. Accesul se face atat cu telescaunul cat si cu masinape drumul național DN66 – DN7A – DJ790F.

 1. Partia A, 350m, incepatori
 2. Partia B, 3200m, avansati
 3. Partia EuroParang, 600m, mediu
 4. Partia Sub Telescaun, 367m, mediu
 5. Partia Salvane, 900m, mediu
 6. Partia C, 250m, mediu
 7. Partia Culoareul Porcului, 750m, mediu
 8. Intermediar Telescaun Nou, 300m, incepatori
 9. Partia Zidul Mortii, 300m, avansati

Pentru cazare Parang sau informatii legate de servicile oferite in Conacul Radacinilor nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat mai jos.

Cazare Parang

teambuilding in cheile jietului la conacul radacinilor situat pe dn67c-transalpina

Hotelul Conacul Radacinilor situat in Cheile Jietului pe DN7C , va ofera cazare in Parang precum si multe alte servicii.

Daca cauti cazare Parang la noi poti opta pentru 4 tipuri de camere in functie de preferinte si necesitate.

Fosta cabana Cheile Jiet a trecut printr-un upgrade din toate punctele de vedere, de la denumire, care acum este Conacul Radacinilor, pana la aspectul interior si exterior.

In inima defileului creat de raul Jiet se ridica cu mandrie noul conac. Din drum se poate observa naturaletea si frumusetea conacului, situat in inima padurii.

Pe langa aspectul si designul incredibil si unic poti sa te cazezi in camerele noastre, avand vedere spre padurea cruda sau spre Cheile Jietului direct din camere. 

Pe langa camerele calde si comode te asteptam si la zona wellness sau la terenul de joaca pentru copii.

Camera Twin

cazare transalpina camera twin la conacul radacinilor

Camerele standard twin sunt dotate cu cate doua paturi de o persoana, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Camera Matrimoniala

cazare transalpina camera matrimoniala la conacul radacinilor

Camerele standard matrimoniale sunt dotate cu un pat de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif

Camera Big Room

cazare transalpina camera big room la conacul radacinilor

Camerele Big room sunt camere de dimensiuni mari si sunt dotate cu doua paturi de o persoana sau pat matrimonial de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Apartament

cazare transalpina apartament la conacul radacinilor

Apartamentele sunt dotate cu paturi matrimoniale de doua persoane sau paturi de o persoana, coltar sau canapea extensibila, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Booking.com cazare Parang

cazare transalpina conacul radacinilor pe booking.com

Cu o nota de 9.7 pe booking.com Conacul Radacinilor va ofera posibilitatea de-a efectua rezervari si pe aceasta platforma foarte cunoscuta.

Daca doresti sa rezervi prin platforma Booking.com o poti face aici.

Servicii oferite de Conacul Radacinilor

Nu ezita sa ne contactezi!

Ai întrebări?