Cazare Transalpina

Conacul Radacinilor

Hotelul Conacul Radacinilor este situat pe DN67C la 28km de Transalpina DN67C si va ofera cazare Transalpina. Este locul ideal in mijlocul naturii intr-un cadru rustic pentru a poposi in drumul spre Transalpina.

Deasemeni este posibil daca nu doresti cazare, poti sa servesti doar masa in drum spre Transalpina in restaurantul hotelului sau sa te relaxezi in centrul de wellness si spa.

Pentru cazare in Transalpina sau informatii legate de servicile oferite in Conacul Radacinilor nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat mai jos.

Continut:

  1. Descriere Transalpina
  2. Cazare Transalpina
  3. Booking.com cazare Transalpina
  4. Servicii oferite de Conacul Radacinilor

Transalpina

Drumul national Transalpina este situat in Muntii Parang, este soseaua cea mai inalta din Romania avand varful la 2145m. Transalpina este un drum national care uneste 2 judete, judetul Gorj si judetul Alba.

Atentie: Este un drum national inchis pe perisoada cea mai grea a iernii.

Acest drum mai are si denumirea de „Poteca Dracului” la inceputurile lui fiind doar o simpla poteca folosita de catre pastori.

Distanta totala a drumului DN67C Transalpina este de 148km.

Drumul a fost renovat si dat in circulatie in data de 15 august 2015 urmand ca in anul 2016 sa fie deschis pe toate portiunile.

Pe acest drum se desfasoara si competitii sportive cum ar fi: campionatul national de viteza in coasta sau turul ciclist al Romaniei.

Peisaje de nedescris precum si locurile pitoresti prin care trece drumul Transalpina, te astepta sa te bucuri de ele si de amintiri de neuitat.

Pentru cazare Transalpina sau informatii legate de servicile oferite in Conacul Radacinilor nu ezita sa ne contactezi la numarul de telefon afisat mai jos.

Cazare Transalpina

teambuilding in cheile jietului la conacul radacinilor situat pe dn67c-transalpina

Hotelul Conacul Radacinilor situat in Cheile Jietului pe DN7C , va ofera cazare in Transalpina precum si multe alte servicii.

Daca cauti cazare Transalpina la noi poti opta pentru 4 tipuri de camere in functie de preferinte si necesitate.

Fosta cabana Cheile Jiet a trecut printr-un upgrade din toate punctele de vedere, de la denumire, care acum este Conacul Radacinilor, pana la aspectul interior si exterior.

In inima defileului creat de raul Jiet se ridica cu mandrie noul conac. Din drum se poate observa naturaletea si frumusetea conacului, situat in inima padurii.

Pe langa aspectul si designul incredibil si unic poti sa te cazezi in camerele noastre, avand vedere spre padurea cruda sau spre Cheile Jietului direct din camere. 

Pe langa camerele calde si comode te asteptam si la zona wellness sau la terenul de joaca pentru copii.

Camera Twin

cazare transalpina camera twin la conacul radacinilor

Camerele standard twin sunt dotate cu cate doua paturi de o persoana, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Camera Matrimoniala

cazare transalpina camera matrimoniala la conacul radacinilor

Camerele standard matrimoniale sunt dotate cu un pat de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif

Camera Big Room

cazare transalpina camera big room la conacul radacinilor

Camerele Big room sunt camere de dimensiuni mari si sunt dotate cu doua paturi de o persoana sau pat matrimonial de doua persoane, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Apartament

cazare transalpina apartament la conacul radacinilor

Apartamentele sunt dotate cu paturi matrimoniale de doua persoane sau paturi de o persoana, coltar sau canapea extensibila, baie proprie cu dus, incalzire in pardoseala, televizor cu ecran plat HD, internet wireless, minibar, seif.

Booking.com cazare Transalpina

cazare transalpina conacul radacinilor pe booking.com

Cu o nota de 9.7 pe booking.com Conacul Radacinilor va ofera posibilitatea de-a efectua rezervari si pe aceasta platforma foarte cunoscuta.

Daca doresti sa rezervi prin platforma Booking.com o poti face aici.

Servicii oferite de Conacul Radacinilor

Nu ezita sa ne contactezi!

Ai întrebări?