Club Echitatie Keops Horses

Restaurant Keops

Club echitatie in Petrosani

Din anul 2019 am deschis si Keops Horses. Clubul de echitație din Petrosani este un loc deosebit, un loc unde se poate bucura întreaga familie. Herghelia noastra este compusa din 19 cai Gipsy Vanner si 4 armasari, dintre care doi rasa Frizon si doi Gipsy Vanner. Caii sunt folosii pentru turism ecvestru, hipoterapie si manej. 

Dispunem de un manej exterior, cat si unul interior care dispune de incalzire, vrem sa bucuram clientii nostri in toate anotimpurile.

De asemnea, in ferma noastra gazduim: magari, caprioare, papagali (periei, nimfe,ara), iepuri, porci de guineea, catei, pisici, rate, gaini, porci, el aduc un aport la amuzametul copiilor.  Din anul acesta 2022, organizăm tabere pentru copii si team building!

Keops Horses va ofera:

Plimbari si drumetii in natura
Sedinte de echitatie in manej interior/exterior
Plimbari cu trasura
Sedinte foto
Mini Zoo
Parc de aventura
Perete de catarat
Tiroliana

Club de echitatie pentru adulti si copii

Keops Horses Petrosani

Este important sa invatam copiii sa practice un sport, pentru sanatatea lor fizica si psihica. Recomandam parintilor sa-si indrume copiii catre echitatie, pentru ca aceasta presupune o relatie intre copil si cal sau ponei.

Relatie care poate deveni rapid una de prietenie si chiar de iubire – lucru atat de important a fi dezvoltat in perioada copilariei! 

Echitatie adulti
Echitatie copii
Drumetii in natura
Centru de Echitatie in Petrosani - Keops Horses

Keops Horses

Centrul de echitatie Keops Horses ofera lectii de calarie, lectii de calarie pentru copii, plimbari la mana, drumetii in natura, sedinte foto. Servicii gratuite pentru anumite categorii de copii.

Alege Keops Horses pentru copilul tau

Momente unice, pentru tine si copilul tau

Pentru iubitori de rustic avem si o sala de evenimete cu o capacitate de 150 persoane si o sala interioara pentru zilele de aniversare. 

Tarife si optiuni

Pentru rezervari si informatii: 0722 367 744

Vizitare animalute

5 lei / pers.

Plimbari

10 min / 10 lei

30 min / 40 lei

60 min / 60 lei

Echitatie

40 min /40 ron

Abonament echitatie

12 sedinte / 400 lei

Drumetie

1 ora / 60 lei

3 ore / 100 lei

1 zi / 200 lei

Sedinta foto

300 lei

Contact Keops Horses

Contact pentru servicile de echitatie